Χριστίνα Λάσκαρη | All for Moms
15507
page,page-id-15507,page-template,page-template-blog-masonry-full-width,page-template-blog-masonry-full-width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

All for Moms

3
Tο παιδί μου δεν ηρεμεί λεπτό..?Δεν αντέχω άλλο..Θα τρελαθώ… Πές μου τι κάνω λάθος!!
Ωωωωω ναιι..και κάπως έτσι ξεκίνησε η μέρα μου..με τη φωνή της γλυκιάς Ιωάννας στην άλλη άκρη του τηλεφώνου να ζητά απεγνωσμένη τη βοήθειά μου για το πώς να συμπεριφερθεί στον μικρό της «διαβολάκο» (όπως χαριτολογώντας τον κατονομάζει).
3
Tο παιδί μου δεν ηρεμεί λεπτό..?Δεν αντέχω άλλο..Θα τρελαθώ… Πές μου τι κάνω λάθος!!
Ωωωωω ναιι..και κάπως έτσι ξεκίνησε η μέρα μου..με τη φωνή της γλυκιάς Ιωάννας στην άλλη άκρη του τηλεφώνου να ζητά απεγνωσμένη τη βοήθειά μου για το πώς να συμπεριφερθεί στον μικρό της «διαβολάκο» (όπως χαριτολογώντας τον κατονομάζει).
20424722_10209982012643046_1080383490_o
10 Απλοί τρόποι να μάθουμε στο παιδί να ζωγραφίζει ζωάκια!!
Οι απανταχού μικροί καλλιτέχνες, λατρεύουν τα κολπάκια που τους διευκολύνουν να φτιάξουν όμορφες ζωγραφιές. Έχουμε λοιπόν βάσιμες υποψίες ότι το παιδί σας θα αγαπήσει τους δέκα παρακάτω τρόπους να ζωγραφίσει ζωάκια. Όλα τα σχέδια ξεκινούν από έναν απλό κύκλο και προσθέτοντας λίγες και απλές σχεδιαστικά λεπτομέρειες, σε έξι απλά βήματα δέκα διαφορετικά ζώα παίρνουν ζωή στο παιδικό μπλοκ ζωγραφικής!
seminaria
Ψυχοκινητικά σεμινάρια για παιδιά από το «Care for kids by Christina Laskari»
Τα σεμινάρια Ψυχοκινητικής Αγωγής “CARE FOR KIDS” απευθύνονται σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας ,τα οποία μέσα από αυτά ανακαλύπτουν και εξερευνούν τα ψυχοκινητικά παιχνίδια, εξαντλούν τις δυνατότητές τους για παιχνίδι, οργανώνουν δραστηριότητες για τους ίδιους και για την ομάδα .
paizontas
“Παίζοντας με τη μαμά ή το μπαμπά” από το “Care for kids by Christina Laskari”
Πιστεύετε πως το παιχνίδι αποτελεί προνόμιο μόνον των μικρών παιδιών; Aναγνωρίζοντας την όλο και αυξανόμενη ανάγκη των γονιών του σήμερα να μοιράζονται με τα παιδιά τους ποιοτικό χρόνο το ««Care for kids by Christina Laskari» έχει εντάξει στο πρόγραμμα του τα διαδραστικά μαθήματα για γονείς και παιδιά.
goneis
Συμβουλευτική Γονέων από το “Care for Kids by Christina Laskari”
Στόχος του προγράμματος είναι να υποστηρίξει τους γονείς στο δύσκολο ρόλο που έχουν αναλάβει, προσφέροντας γνώσεις και ευκαιρίες για προβληματισμό και ανταλλαγή εμπειριών σε θέματα σχετικά με την οικογένεια, τις σχέσεις γονέων παιδιών και τη συνεργασία οικογένειας-σχολείου.
svsth
Πως θα καταφέρω να χτίσω μια σχέση εμπιστοσύνης με το παιδί προκειμένου να μην διστάσει και να μου μιλήσει για όλα αυτό που βιώνει.?
Στα περισσότερα περιστατικά σχολικού εκφοβισμού παρατηρείται το θύμα να φοβάται να μιλήσει για την οδυνηρή κατάσταση στην οποία πρωταγωνιστεί .
1
Πως μπορώ να βοηθήσω ως γονιός..? Μπορώ να προστατεύσω το παιδί μου.?Είμαι σε θέση να κάνω κάτι.?
Όπως έχω ήδη προαναφέρει ..το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού αποτελεί πλέον μια πραγματικότητα. Αυτά είναι κάποια από τα ερωτήματα που βασανίζουν κάθε γονιό σήμερα. Όλο και περισσότεροι γονείς αγχώνονται ότι τα παιδιά τους μπορεί να πέσουν θύματα ενδοσχολικής βίας. Δεν γνωρίζουν πώς πρέπει να αντιδράσουν, πώς να συμπεριφερθούν ,τι συμβουλές πρέπει να δώσουν και γενικά τι πρέπει να κάνουν προκειμένου να αποφύγουν τη θυματοποίηση των παιδιών τους.