Χριστίνα Λάσκαρη | “Παίζοντας με τη μαμά ή το μπαμπά” από το “Care for kids by Christina Laskari”
16047
single,single-post,postid-16047,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

“Παίζοντας με τη μαμά ή το μπαμπά” από το “Care for kids by Christina Laskari”

paizontas

“Παίζοντας με τη μαμά ή το μπαμπά” από το “Care for kids by Christina Laskari”

Πιστεύετε πως το παιχνίδι αποτελεί προνόμιο μόνον των μικρών παιδιών;
Aναγνωρίζοντας την όλο και αυξανόμενη ανάγκη των γονιών του σήμερα να μοιράζονται με τα παιδιά τους ποιοτικό χρόνο το ««Care for kids by Christina Laskari» έχει εντάξει στο πρόγραμμα του τα διαδραστικά μαθήματα για γονείς και παιδιά.
Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί τον μαγευτικό κόσμο του δημιουργικού παιχνιδιού και να παίξουμε παρέα με τα παιδιά μας κατανοώντας έτσι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους καθώς και τον τρόπο που αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα και τον κόσμο γύρω τους.

Με αυτόν τον τρόπο, θα καταφέρουμε να εδραιώσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης και σεβασμού όπως ταιριάζει σε έναν γονιό με το παιδί του.

Παιχνίδια με τις βασικές μας αισθήσεις, ελεύθερο και αυθόρμητο παιχνίδι, αυτοσχεδιασμοί και δημιουργικές κατασκευές βάσει των αναπτυξιακών σταδίων του παιδιού είναι κάποιες από τις δραστηριότητες που περιλαμβάνει το πρόγραμμα μας.

Ελάτε, να βάλετε και ‘σεις την δικιά σας πινελιά ώστε να βιώσετε τη χαρά και τη δημιουργία που θα αναδυθούν από την επεξεργασία της τόσο σημαντικής σχέσης γονέα-παιδιού.

Μέσα από κοινές ασκήσεις οι ενήλικες και τα παιδιά φτιάχνουν έναν κοινό τόπο επικοινωνίας. Ο χορός, το θεατρικό παιχνίδι, η μουσική και ο αυτοσχεδιασμός είναι τα εργαλεία με τα οποία θα ανακαλύψουμε καινούργιες μορφές συνύπαρξης εξασκώντας τη σωματική επαφή και τη φαντασία μας .

Ένα μάθημα δώρο το οποίο φρεσκάρει την καθημερινότητα μας και τονώνει τις ενδοικογενειακές σχέσεις μ ένα πρωτότυπο και διασκεδαστικό τρόπο.

Μέσα από τα θεατρικά παιχνίδια, την κίνηση, την δραματοποίηση των παραμυθιών και την θεατρική συγγραφή τα παιδιά μαθαίνουν να εκφράζονται σωστά, να σέβονται την άποψη του άλλου, να βάζουν κανόνες παίζοντας, Με αυτό τον τρόπο μεγαλώνουν τους ορίζοντες τους, παίζοντας ρόλους καταλαβαίνουν τον εαυτό τους και τον κόσμο των μεγάλων

Eλάτε να γνωριστείτε, να παίξετε και να διασκεδάσετε με τα παιδιά σας

Γίνεται παρατηρητής της σχέσης σας με το παιδί και βρείτε νέους τρόπους έκφρασης και επικοινωνίας μαζί του μέσα από τα παιχνίδια που μαζί θα φτιάξουμε για εσάς
Γονείς και παιδιά μαζί! Σε ένα πρωτοποριακό μάθημα κίνησης, παιχνιδιού και εξέλιξης

Στα μαθήματα είναι απαραίτητη η ενεργή συμμετοχή των γονέων, οι οποίοι εκ των προτέρων δημιουργούν ένα ασφαλές, ευχάριστο και πρόσφορο περιβάλλον στους μικρούς μας φίλους προκειμένου να κινηθούν, να αυτενεργήσουν, να παίξουν, να επικοινωνήσουν, να μάθουν, να εκφραστούν, να χαρούν και να εξελιχθούν.

Φοράμε όλοι άνετα ρούχα!

Μικροί και μεγάλοι είμαστε έτοιμοι να κυλιστούμε στο πάτωμα, να μετακινηθούμε με όλους τους πιθανούς τρόπους, να κάνουμε τούμπες, να σκαρφαλώσουμε, να πηδήξουμε πολύ ψηλά, να συσχετιστούμε σε δυάδες, σε τριάδες και σε ομάδες.