Χριστίνα Λάσκαρη | Oμελέτα φούρνου σαν πίτσα..!
15865
single,single-post,postid-15865,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Oμελέτα φούρνου σαν πίτσα..!

omeleta

Oμελέτα φούρνου σαν πίτσα..!

Θέλετε να φτιάξετε κάτι εύκολο και γρήγορο για σήμερα το μεσημέρι; Σας έχουμε τη λύση! Φτιάξτε μια ομελέτα φούρνου που θα θυμίζει πίτσα και σίγουρα θα φαγωθεί με μπόλικη όρεξη από τα μικρά σας!

Υλικά

8 αυγά
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 μεγάλο λουκάνικο χωριάτικο, κομμένο σε ροδέλες
8 φέτες μπέικον
2 πιπεριές πράσινες, κομμένες σε κομμάτια
250γρ. ένταμ κομμένο σε μπαστουνάκια
200ml. κρέμα γάλακτος
πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι, σοτάρετε ελαφρά το κρεμμύδι και τις πιπεριές. Προσθέτετε το μπέικον και σοτάρετε λίγο ακόμη.Τα βγάζετε και τα τοποθετείτε σε ένα πιάτο και ρίχνετε στο τηγάνι τα λουκάνικα και τα αφήνετε 2-3λεπτά, γυρίζοντάς τα συνεχώς.Βουτυρώνετε μια φόρμα και στρώνετε στον πάτο τα λουκάνικα, από πάνω τις πιπεριές και από πάνω τα κρεμμύδια. Προσθέτετε το ένταμ.Σε ένα βαθύ μπολ χτυπάτε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος και περιχύνετε το μείγμα στη φόρμα. Βάζετε τη φόρμα σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς και την αφήνετε για 35 με 40 λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα. Αφήνετε την ομελέτα για 10 λεπτά να κρυώσει και τοποθετείτε τη φόρμα σε μια πιατέλα, ξεφορμάροντας προσεκτικά.